English

Brufut wood lands


 
 
Deze plaats is minder dan 30 minuten rijden van Kotu Creek of van uw hotel, op weg richting de Atlantische Oceaan. Het is een open bos dat verschillende soorten van onze inheemse en Interafrikaans migranten, zoals Klass koekoeken, zwart hout hop, African harrier-havik, groenkoppige sunbird, kardinaal specht, enzovoort huisvest.
 
Brufut Woods is een aantrekkelijke habitat voor roofvogels, zoals de bruine slangarend en de Westers gestreepte slangarend en slangen (niet giftig) die in de dichte vegetatie van de dichte bossen leven. De open gebieden in de buurt van de brug meer naar het Oosten, zijn geliefde plaatsen voor de yellow-throated leave loves, black crakes, enz.
 
Brufut Woods valt nu onder de bescherming van de West African Bird Study Association. Het is een klein gebied, dat zo'n twee tot drie hectaren bestrijkt, maar het is een interessant gebied waar men, net achter de moestuinen van de vrouwen, de Verreaux eagle owl, the white-face scops owl, long-tailed nightjar, stone partridge en turaco's vindt.